De Energietool geeft inzicht
Een energiezuinig nieuwbouwhuis is comfortabeler, heeft lagere energiekosten, is beter voor het milieu, en heeft een hogere waarde dan een slecht geïsoleerde bestaande woning.

Met de Energietool zien potentiële kopers direct het voordeel.

Bereken je energiebesparing

Vaak zijn kopers zich onvoldoende bewust van de voordelen van nieuwbouw. Wat weinig mensen zich realiseren is dat de maandlasten voor energie tot honderden euro’s lager kunnen uitvallen in een nieuwbouwhuis. Dit is uiteraard niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor de planeet. Ook de CO2 uitstoot kan dalen met duizenden kilo’s per jaar.

De Energietool maakt dit inzichtelijk door de energielasten van de huidige woning te vergelijken met de nieuwe woning.

De Energielasten van de huidige woning worden bepaald aan de hand van gegevens van het CBS of u vult zelf uw verbruik in. De energielasten van de nieuwe woning worden berekend op basis van de BENG uniec3 berekening plus het gebruiksgebonden verbruik. 


Klik hier voor meer info

Opdrachtgevers

  • Snel en Makkelijk

    De Energietool kan snel gebouwd worden op basis van de beschikbare BENG uniec 3 berekening. Binnen een paar dagen is uw tool online. Het implementeren van de Energietool kan heel makkelijk op iedere projectwebsite. Het is een kwestie van het copy pasten van een klein stukje code.

  • Deskundig

    De Energietool is een product van ingenieursbureau Merosch een frontrunner op het gebied van duurzaamheid en Woonmodule. De betrokkenheid van Merosch garandeert de juistheid van de resultaten. Onderdeel van de Energietool is een intake gesprek met Merosch waarin er o.a. gesproken kan worden over aanvullende maatregelen om tot ENG of NOM te komen.

  • Duidelijk

    Voor de bezoekers van de website is het snel duidelijk hoeveel ze kunnen besparen op de stookkosten. Wanneer je van een slecht geïsoleerd huis naar een nieuwbouwwoning verhuist kan dit honderden euro's per maand schelen.

  • Actueel

    De gegevens met betrekking tot gastarieven elektriciteitstarieven, prijsplafond, BTW en andere maatregelen van de overheid worden maandelijks bijgehouden waardoor er altijd een actueel beeld van de besparingen wordt geschetst.

Al meer dan 40 Energietools online

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze Energietools


Project KIEM van Janssen de Jong 

Project Laurenshof van VG-D Ontwikkeling BV 

Project Hyde Park van Hyde Park BV 

Project Bruispad van Latei

Project The Concourse van Garden Square BV

Project Wetterhiem van Frisoplan BV

Project De Veldwachter van Bot Bouw BV

Project De Buurtgenoten van Aalberts / Latei

Project Ons Drop van Gebroeders Blokland 

Project Kreekrijk van KB Wonen

Project De Gouden Buurten van Kavel Vastgoed 

Project Tolversum van Jorritsma Bouw 

Project Reidsichte van Harns Invest

Project Heemavenue van Flaire 

Project Bonheur van DWE

Project Vechtrijk van Blauwhoed

Project Koningskwartier van AM

Project Burrefaert van Kuin Vastgoedontwikkeling